A termékek a világ minden tájáról érkeznek (pl. Dánia, Új-Zéland, Indonézia, Ukrajna, USA, Olaszország stb.), de a külföldi áruk mellett hazai termékek is megtalálhatóak kínálatunkban.
Hogyan szállítják ki rendelésem?
A termékeket saját hűtős autóval (-18 0C) előre egyeztetett időpontban szállítjuk ki hétfőtől-péntekig. Kollégáink minden esetben felveszik Önnel a kapcsolatot a rendelés kiszállítására vonatkozóan, de kérheti a kiszállítást egy Ön által meghatározott napra is.
Mi az a súlyváltozó?
A termékek csomagolása nem egalizált (egyforma) csomagolású, minden csomag más súlyú. A súlyváltozó megadja a minimális és maximális súlyt, ami az adott termékre vonatkozhat.
Miért körülbelüli árakat látok?
A változó súlyú kg megjelölésű termékek pontos súlya komissiózás után kerül megállapításra, a számlára ez az ár kerül.
Bonthatók a kiszerelések?
Mindig a legkisebb mennyiség van feltüntetve a rendelésnél, azok a kiszerelések tovább nem bonthatók.
Friss húst is van lehetőségem vásárolni?
Előhűtött termékeket is forgalmazunk, ezek tárolása 0 0C-n történik.
Mit jelentenek a számok a rákok mellett?
Egy libra termékben (454 g) hány db rákfarok található (tól-ig). Tehát a garnélafarok 16/20 termék csomagolásában (1 kg) kb. 32-40 db rák van.
Mi az az IQF?
Egyénileg gyors fagyasztva.
Mit jelöl az U5 és U10 jelölés?
Egy kg kiszerelésben hány db tintahal van, 5 db vagy 10 db. Tehát az U10 kisebb, az U5 nagyobb tintahalat jelöl.
Mit jelent tipikusan a fagyasztott húsok kategóriájába a termék neve mellett feltüntetett ’B’ jelölés?
Ez egy „belső” céges megjelölés, csak a vadakból készült raguknál használjuk, nem a termék minőségére utal.
Mi a különbség az előhűtött és a fagyasztott áru között?
Az előhűtött termékeket 0 0C-n, a fagyasztott termékeket -18 0C-n tároljuk.
Mit jelent az érlelt hús kifejezés?
Érlelés alatt a hús szerkezetében olyan biokémiai folyamatok zajlanak, melyek nemcsak, hogy sokkal porhanyósabbá teszik a húst, hanem mélyebb ízekkel is felruházzák. A nedves érlelés egy meglehetősen újfajta és jóval elterjedtebb technika. Ebben az esetben a marhahús speciális, vákuumzárású tasakba kerül. A fagypont körüli hőmérsékleten való tároláskor természetes enzimek gondoskodnak róla, hogy a hús omlósabbá és ízletesebbé váljon. Ez mindössze pár napig tart, emiatt jóval olcsóbb eljárás, mint a száraz érlelés. A rövid ideig tartó érlelés alatt a hús nem veszít annyi vizet, ezért jóval nedvdúsabb marad.
Weboldalunkon „cookie”-kat (továbbiakban „süti”) alkalmazunk. Ehhez az Ön hozzájárulása szükséges. A „sütiket” az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, valamint az Európai Unió előírásainak megfelelően használjuk.Adatkezelési szabályzat